Sharing is caring

NIEUW BIJ FIT AT HOME: EVY & FIT

Fit at Home heeft het succesvolle Hardlopen met Evy en Yoga met Evy toegevoegd aan haar vitaliteitsplatform! Vanaf nu kan iedereen via Fit at Home gebruik maken van Evy & Fit. Deze samenwerking is tot stand gekomen met partner Energy Lab, de overkoepelende organisatie achter de apps met Evy.

Met het aanbieden van deze nieuwe module voegt Fit at Home weer een nieuwe tak toe aan haar vitaliteitspakket. Iedereen kan op deze manier via de tv en alle andere devices toegang krijgen tot de razend populaire video’s met Evy. Met de Yoga module krijg je toegang tot de categorieën Balans, Stretch en Kracht. Als bonus kun je ook een jaar lang gebruik maken van Hardlopen met Evy.

De app is de nieuwste versie van de podcast waarbij je beschikking hebt over 25 loopschema’s. Evy & Fit zorgt voor de trainingsinstructies op het juiste moment van je work-out. Ren op de melodieën van je favoriete muziek en word tijdens je trainingssessies persoonlijk begeleid en gemotiveerd door Evy Gruyaert. De module biedt zowel loopplannen die je voorbereiden op je eerste 5 km-run als plannen voor meer geavanceerde hardloopdoelen.
 

Fit zijn en blijven moet namelijk voor iedereen toegankelijk zijn op een prettige en motiverende manier! Kijk hier voor meer informatie over de module!