Sharing is caring

Gratis voor Fit at Home leden! Fysio & Fit

Fit at Home en YorBody zijn een samenwerking aangegaan waar jij als lid van Fit at Home heel veel voordeel van kunt hebben! Je kunt als Fit at Home lid namelijk een gratis consult bij één van de 100 fysiotherapeuten van YorBody aanvragen. Verspreid over 70 locaties in heel Nederland is er altijd een fysio bij jou in de buurt! Super makkelijk en veilig, want het 1e consult is altijd online!

Veel blessures zijn namelijk te voorkomen en 80% van de sportblessures zijn overbelastingsklachten. Dat wil zeggen dat er vaak door sporters te hard en te snel wordt opgebouwd in een trainingsprogramma. Overbelastingsklachten zijn vaak klachten in pezen en spieren. Deze structuren moeten wennen aan de stijgende belasting die je op het lichaam laat inwerken tijdens jouw trainingen met Fit at Home, ook spieren en pezen moeten namelijk conditie opbouwen! Misschien herken je dit soort blessures wel, uit je eigen sportverleden of van iemand anders.

Als lid van Fit at Home kun je daarom direct een afspraak maken om jouw blessure of lichamelijke klacht met een deskundige fysiotherapeut van YorBody te bespreken in een videoconsult.