Hoe kan ik op mijn TV Fit at Home ontvangen?

Ben jij een KPN gebruiker met interactieve televisie? Ga met je afstandsbediening naar MENU. Klik op MEER TV, klik op ALLE APPS. Zoek Fit at Home en klik op het icoon van Fit at Home en word fit! 

Ben jij een Ziggo gebruiker met interactieve televisie?  
Druk op je afstand bediening op MENU. Druk 2x naar rechts en ga naar APPS, druk vervolgens op OK. Je bent nu in de apps omgeving. Dan kies je aan de linkerkant de categorie AANBEVOLEN of SPORT Zoek het icoontje van Fit at Home, druk op OK en word Fit! 

Ben jij Delta of Caiway gebruiker met interactieve televisie?
Ga met je afstandbediening naar de app omgeving, ga naar video en klik op het icoon van Fit at Home

Heb jij een SMART TV van Samsung? 

Download de Fit at Home app in de app store. Maak een account aan op www.fitathome.nl/prijzen en koppel je TV.

Geen KPN, Ziggo of Samsung SMART TV? Geen zorgen! 

Je kan al onze work-outs ook naar je TV casten met behulp van de Google Chromecast. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier


BEREKEN JE BMI

Bij Fit at Home geloven we dat als je de juiste BMI (Body Mass Index) hebt, je fit & gezond bent. Je voelt je goed en ziet er goed uit!
Bereken hier jouw BMI. Is je BMI te hoog? Geen zorgen, ga aan de slag met de Personal trainers van de Sterren en bereik de juiste BMI!

BEREKEN BMI
Je berekende BMI is:

Ondergewicht

Je hebt ondergewicht. Dit kan een risico voor je gezondheid zijn. Blijf bewegen en let op je voeding. Ook adviseren wij jou om contact op te nemen met je huisarts.

Gezond gewicht

Je hebt een gezond gewicht. Blijf vooral bewegen en doe eens een Yoga les met de Fit at Home Personal trainers. Flexibiliteit is goed voor een gezond lichaam!

Overgewicht

Je hebt overgewicht. Dat betekent een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Ga meer bewegen! 3x per week met de Fit at Home Personal trainers en je BMI zal lager worden!