Vragen?

Waarschijnlijk staat het antwoord hier al tussen.

Kan ik Fit at Home gebruiken zonder KPN of Ziggo On Demand?


Jazeker! Je kunt Fit at Home ook gebruiken op jouw Samsung SMART TV! En wanneer je je hebt aangemeld op https://www.fitathome.nl/registreren dan kun je ook via je je computer, tablet of mobiel de work-outs volgen van Fit at Home. Ook kan je met behulp van de Google Chromecast al onze work-outs naar je TV casten. Hoe je dat doet, vind je hier.  

Ik heb thuis als TV/Internet aanbieder, Telfort, XS4ALL, Tele2, Vodafone of T-Mobile. Kan ik dan Fit at Home ook gebruiken?

Op dit moment zijn de betaalde apps nog niet beschikbaar voor overige aanbieders. In samenwerking met KPN en Ziggo wordt er hard gewerkt om dit op korte termijn te realiseren. Uiteraard is Fit at Home altijd te gebruiken via de website en via chromecasten. Klik hier  voor meer info over chromecasten

Hoe kan ik op mijn TV Fit at Home ontvangen?


Ben jij een KPN gebruiker met interactieve televisie? Ga met je afstandsbediening naar MENU. Klik op MEER TV, klik op ALLE APPS. Zoek Fit at Home en klik op het icoon van Fit at Home en word fit! 

Ben jij een Ziggo gebruiker met interactieve televisie?  
Druk op je afstand bediening op MENU. Druk 2x naar rechts en ga naar APPS, druk vervolgens op OK. Je bent nu in de apps omgeving. Dan kies je aan de linkerkant de categorie AANBEVOLEN of SPORT Zoek het icoontje van Fit at Home, druk op OK en word Fit! 

Ben jij Delta of Caiway gebruiker met interactieve televisie?
Ga met je afstandbediening naar de app omgeving, ga naar video en klik op het icoon van Fit at Home

Heb jij een SMART TV van Samsung? 

Download de Fit at Home app in de app store. Maak een account aan op www.fitathome.nl/prijzen en koppel je TV op je account pagina.

Geen KPN, Ziggo of Samsung SMART TV? Geen zorgen! 

Je kunt al onze work-outs ook naar je TV casten met behulp van de Google Chromecast. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hier

Hoe kan ik mijn TV koppelen (pairen)?

Op je TV scherm zie je een code. Ga naar www.fitathome.nl/mijnaccount meld je aan en log in. Klik daarna op mijn account in het menu. Daar kun je de code invullen die op je TV wordt weergegeven. Je bent dan meteen gekoppeld aan je tv en kunt beginnen met je work-out.

Hoe kan ik de work-outs doen als ik op vakantie of in het buitenland ben?

Zolang je een goedwerkende internetverbinding hebt kun je Fit at Home in het buitenland gebruiken via www.fitathome.nl. Op dit moment worden alleen Europa en Noord-Amerika ondersteund. We werken er aan om dit verder uit te breiden, zodat je uiteindelijk overal ter wereld via je computer, tablet of mobiel de work-outs kan volgen van Fit at Home.  

De video speelt niet af, wat kan ik doen?

Om videos af te kunnen spelen moet je ingelogd zijn en een geldig abonnement hebben. Ervaar je daarna nog steeds problemen, stuur een mailtje naar klantenservice@fitathome.nl met een exacte beschrijving van het probleem.