Sharing is caring

Zo geef jij je sexleven een boost!

Het testosterongehalte van mannen neemt statistisch gezien toe tijdens de herfst. Hoe kan jij zorgen dat hij je sexiness niet kan weerstaan? Verschillende ietwat rare regels zorgen voor extra aantrekkingskracht.

Uit onderzoek is gebleken dat het dragen van rode kleding en lingerie zeer verleidelijk is voor mannen. De theorie hierachter klinkt ver gezocht, maar is zeker interessant. Mannen schijnen namelijk te reageren op een goede doorbloeding van de huid. Het dragen van rode kleding accentueert deze kleur en zorgt voor een extra stukje aantrekkelijkheid. Rood is dus goed, maar niet voor op de lippen! Mannen van nu vinden lichtroze lippenstift het aantrekkelijkst. Overigens is het dragen van rood ook aantrekkelijk voor vrouwen, de kleur word snel geassocieerd met sex en zou zo uitnodigend overkomen. 

Zorg ook voor verleiding op het gebied van geur. De top drie van verleidelijke geuren bestaat uit vers gemaaid gras, de geur van zon, zee, strand en versgebakken taart. Ieder koppel kan hier op zijn eigen manier natuurlijk invulling aan geven, wees creatief! Daarnaast zorgt de geur van lavendel voor een enorme lust boost. Het bevordert de bloedtoevoer naar de erogene zones en laat je seksleven tot grotere hoogtes stijgen!

Expressie is de sleutel tot meer aantrekkingskracht. Lachen, fronzen en knipogen doet veel met je ‘level of sexiness’. Uit Engels onderzoek blijkt dat men iemand met een beweeglijk gezicht aantrekkelijker vind dan iemand met weinig mimiek. Het is een teken van een extroverte persoonlijkheid en geeft een uitnodigende indruk. Heb jij dus zin in een avontuurtje met je lover of je crush? Wees expressief!