Sharing is caring

Wij testten de perfecte maaltijd voor je work-out en dit is ons oordeel…

Je kent het vast wel van die fitboys en fitgirls die aan de proteïnedrankjes zitten. Dat is toch helemaal niks voor jou zou je denken. Toch was ons testpanel, wat voornamelijk bestaat uit vrouwen die bewegen omdat het gezond voor ze is maar het niet echt heel erg leuk vinden, razend enthousiast over de Proteïne producten van Nutrifoodz.

Proteïne, waar dienen ze voor?

Proteïnen, ook wel eiwitten genoemd, zijn een belangrijke bouwstof voor je lichaam. Je lichaam heeft proteïnen nodig voor de opbouw en het behoud van je spieren. Proteïnen geven je spieren daarnaast extra energie. Erg belangrijk voor een work-out dus. Ook als je wat extra kilo’s kwijt wilt, is het belangrijk om genoeg proteïne binnen te krijgen. Zodat je lichaam wel de kilo’s verbrandt maar je spiermassa in orde blijft. 

Wil jij afvallen, maar wel gezond blijven eten en heb je weinig tijd om in de keuken te staan? Dan is Nutrifoodz wat voor jou!



“Pannenkoeken bakken was nog nooit zo makkelijk”



De eerste test

Het testpanel probeerde de proteïn pancakes als eerste. Als je zin hebt in een pannenkoek, maar weinig tijd hebt dan is dit dé oplossing voor jou! Voeg wat water toe, even in de blender en bakken maar.

“Wanneer je ze ziet, zou je bijna denken dat het normale pannenkoeken zijn. Ik vind het vooral prettig dat de pannenkoeken van Nutrifoodz vegan zijn. Dat wil zeggen dat er geen dierlijke producten in zitten. Bij de pannenkoekenmix hoef je alleen wat water toe te voegen, of in mijn geval plantaardige melk, en te mixen tot een glad beslag. Vervolgens bak je ze in de pan met een beetje kokosolie. Naturel zijn deze pannenkoeken al heel lekker maar een gezonde topping maakt hem helemaal af. Mijn tip: voeg wat blauwe bessen toe aan de pannenkoek tijdens het bakken.”

Let er wel op dat je de protein pancakes iets langer bakt dan een normale pannenkoek voor het optimale resultaat!

Nutrifoodz Complete

Naast de Nutrifoodz Proteïn Pancakes heeft het testpanel ook de Nutrifoodz Complete mogen proberen. De Nutrifoodz Complete heeft twee verschillende smaken namelijk chocolade en vanille. De shake is een complete maaltijd. Neem hem bijvoorbeeld als ontbijt of lunch.

“De shake smaakt echt fantastisch! Mijn favoriet is chocolade. Het is ook vooral erg makkelijk om op hectische ochtenden mee te nemen als ontbijt voor onderweg. Zo kan ik de kinderen klaar maken, naar school brengen en toch voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen om mijn werkdag goed te beginnen.”

De Nutrifoodz Complete bevatten veel eiwitten, vezels en alleen de noodzakelijke vetten zoals omega-3, omega-6 en enkelvoudig onverzadigde vetten. De Nutrifoodz Complete geeft je een lang verzadigd vol gevoel, meer energie en ook geen behoefte meer om tussendoor te snacken.

Cadeautje voor jou!

Het testpanel is enthousiast en dus is het nu jouw beurt om de producten van Nutrifoodz te testen! Jij krijgt 20% kennismakingskorting op alle producten in de webshop dus bestel snel en probeer het zelf!