Sharing is caring

Wat te doen tijdens Pasen?

De Coronacrisis heeft de wereld in zijn greep en wellicht ziet jouw Pasen er dit jaar wel anders uit. Toch zijn er genoeg manieren waarop je ook deze Pasen weer op een leuke manier doorkomt! Naast een lekker paasontbijt of paasbrunch kun je bijvoorbeeld ook nog leuke paasactiviteiten doen, samen met de kids! Op zoek naar inspiratie? Lees dan verder!

Ontbijten en brunchen!
Ontbijten en brunchen is natuurlijk heerlijk, maar de voorbereidingen kun je natuurlijk ook heel leuk maken. Ga lekker samen een de slag! Bak bijvoorbeeld een heerlijke cake of maak eens iets anders dan anders. Voor inspiratie kun je altijd een kijkje nemen op ons blog met de meest leuke recepten!

Eieren schilderen
Een echte traditionele manier van Pasen vieren is natuurlijk het schilderen van eieren. Lekker creatief en actief! Tover je eettafel na het ontbijt of de brunch om tot een schildertafel, pak kwasten en verf erbij en ga aan de slag! Wie kan er het mooiste ei schilderen?

Paasversieringen
Ook dit jaar helemaal in de sfeer van Pasen komen? Het is superleuk om zelf je Paastakken te versieren. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van wol om de takken in te wikkelen voor wat kleur en kun je zelf paaseitjes knutselen van bijvoorbeeld karton. Zo ben je niet alleen creatief bezig, maar ook nog eens actief. Goed voor de geest en het lichaam!