Tom Cruise’s gezondheidstips

Catgeorie icoon Tips v/d sterren

De tip van de ster komt deze week van niemand minder dan Tom Cruise! De beroemde filmster is inmiddels alweer 57 jaar, maar nog topfit. Hoe weet hij vrouwen nog steeds te gek te maken met zijn mooie glimlach en fitte lichaam?

Top Gun, Minority Report en natuurlijk Mission Impossible, een greep uit de meest bekende en succesvolle films waarin Tom Cruise in één van de hoofdrollen schittert. Voor deze films is niet alleen een charmante man nodig, maar ook een sportieve man met conditie. Een rol geknipt voor charmeur Cruise.

Het lijkt allemaal vanzelfsprekend, maar Tom moet er wel hard voor werken. Zo traint hij voor sommige rollen wel drie uur per dag. Ook zijn dieet speelt een belangrijkere rol in zijn weg naar een gespierd lichaam. ‘Je kunt wel veel sporten, maar als je niet aan je voeding denkt heeft het sporten op zichzelf veel minder nut’. Is zo’n intense training ook iets voor jou? Probeer dan eens de intensity work-outs van onze Fit at home trainer Maaike.

Voeding is voor Tom dus erg belangrijk, maar hij geeft aan geen specifiek voedingsschema te volgen. Zijn tip is om vooral erg ‘clean’ te eten. Hiermee bedoelt hij vooral gewoon gezond voedsel, zoals kip, vis, havermout en vooral veel groenten. Hij laat de junkfood en slechte snacks dus liggen. 

Om zo sportief te blijven houdt Tom Cruise vast aan zijn motto ‘abs are made in the kitchen’. Hiermee doelt hij op de cruciale rol van voedsel op weg naar een fit lichaam. Zorg er dus voor dat sport in combinatie met gezonde voeding onderdeel worden van je lifestyle!