Sharing is caring

Sappig verhaal

Sanne staat met haar veel te zware koffer te wachten op Schiphol op haar drie vriendinnen. Ze hebben een weekje Mallorca geboekt. Iedereen heeft een drukke tijd achter de rug: werk, relatieproblemen, kinderen en ga nog maar even door. Het is dus tijd voor een welverdiende vakantie! De vier dames hebben een voorspoedige vlucht en landen ruim 2 uur later op het mooie Spaanse eiland. Ze halen hun koffers, houden een taxi aan en zijn op weg naar hun hotel met zwembad. Ze delen een kamer. Eenmaal in de hotelkamer trekken ze meteen hun bikini’s aan en nemen een frisse duik.  

Diezelfde avond gaan ze met z’n allen heerlijk uiteten in een dorpje in de buurt. Daarna besluiten ze nog een drankje te doen in een gezellig barretje in de buurt. Het viel Sanne meteen op dat er wel een hele knappe barman achter de bar stond. Hij had donker haar, prachtige bruine ogen en een zongebruinde huid. Af en toe merkte ze dat hij naar haar keek: zou hij interesse in haar hebben? Sanne kwam net uit een ongezonde relatie. Van haar ex mocht ze maar weinig en hij was erg jaloers. Hij had ook overal kritiek op en liet haar voelen alsof ze niks goed kon doen. Een aantal weken geleden durfde ze dan eindelijk de knoop door te hakken en bij hem weg te gaan. Ze kon dan ook zeker wel wat afleiding gebruiken. 

De vier vriendinnen dronken nog een cocktail, totdat de knappe barman naar Sanne toe kwam gelopen. Hij zei: “Hola señorita, are you enjoying your evening?”. Sanne begon wat te blozen en kwam niet meer goed uit haar woorden. Ze reageert met: “Uh si, and you?”. Er verschijnt een prachtige glimlach op zijn gezicht en hij knikt. Hij loopt weer weg om zijn werkzaamheden te vervolgen. Sanne richt zich meteen weer naar haar vriendinnen en vraagt: “Heb ik iets verkeerds gezegd?”. Haar vriendinnen halen hun schouders op. Sanne merkt dat ze zich wel erg aangetrokken voelt tot deze mysterieuze man. Ze vroegen de rekening en betaalden deze. De knappe barman gaf Sanne het bonnetje en gaf haar een vette knipoog. Tot haar grote vreugde stond zijn naam en telefoonnummer op de achterkant! Ze gilt het bijna uit: “Hij heet Alejandro, wat sexy!”. Goed bewaren dat briefje, denkt ze.   

De meiden staan op en lopen vervolgens terug naar hun hotel. Sanne vraagt zich af wat ze hem zal appen. Hanna zegt: “Zeg dit: Hola guapo, at what time are you done working? You can come over to my hotel!”. Sanne vindt dit wel heel erg direct. Romy vindt dat ze helemaal niet moet appen. “Hij doet dit vast elke avond, zo’n player verdient jou niet”. Hier zit vast een kern van waarheid in, maar wat maakt het ook uit. Sanne hoeft toch niet meteen met hem te trouwen? Ze denkt er nog even over na en stuurt hem het volgende:  

Hola Alejandro! My name is Sanne. I really liked you in the bar! Do you have time for a few drinks together later this week? 

Hij zou vast nog wel even aan het werk zijn en geen tijd hebben om op zijn telefoon te kijken. Ze legt haar telefoon weg en gaat slapen.  

Zodra ze de volgende ochtend wakker wordt, pakt ze haar telefoon om te kijken of hij al een berichtje terug heeft gestuurd. En ja hoor, bingo! Ze leest het volgende: 

Hola Sanne! I will pick you up today at 4 p.m. Bring your swimsuit! 

Gaat Sanne dit doen? Ze heeft geen idee wat voor man het is. Is hij wel te vertrouwen? Heeft hij misschien verkeerde bedoelingen? Ze is toch met haar vriendinnen op vakantie? Ze moet dit echt even overleggen met ze. Ze maakt ze wakker en vertelt ze wat ze zojuist gelezen heeft. Iedereen zegt dat ze het gewoon moet doen en ze echt wel een dagje zonder haar kunnen. Ze hebben ten slotte nog de hele week. Sanne is overtuigd en appt Alejandro terug dat ze klaar zal staan en er zin in heeft. 

Die middag staat ze te wachten voor haar hotel. Ze heeft haar mooiste jurk over haar bikini aangetrokken. Ze is zenuwachtig. Ze heeft geen idee wat ze kan verwachten. Precies om 4 uur komt er een auto aanrijden. Het is Alejandro! In daglicht is hij nog knapper dan dat lelijke licht in de bar van gisteravond. Hij stapt uit zijn auto en loopt richting Sanne. Hij geeft haar een kus op haar wang en maakt de deur voor haar open. “Hola Sanne, get in the car.” Sanne stapt in. Ze rijden ongeveer 20 minuten langs de kust tot ze bij een prachtig strandje aankomen. Er is helemaal niemand, en dat op klaarlichte dag. Hij haalt een picknickmand uit zijn kofferbak en pakt haar hand. “Follow me”.  

Ze gaan op het strand zitten en hij haalt een fles wijn tevoorschijn. Ze praten de hele middag over van alles en nog wat. Ze drinken wijn en eten van het heerlijke voedsel dat hij heeft voorbereid. Het is heel gezellig en ze kruipen steeds dichter naar elkaar toe. Op een gegeven moment kijken ze elkaar aan en valt het even stil. Zijn hoofd komt dichter naar dat van haar toe en dan begint hij haar te zoenen. Wat kan hij dat goed! Sanne is helemaal ondersteboven van hem. Ze zitten er al zolang dat het inmiddels is gaan schemeren. Ze kijken samen naar de zonsondergang. Hij zoent haar weer. Dit keer nog intenser dan de vorige keer. Sanne voelt zich warm worden. Hij legt haar neer op het kleed en komt steeds dichterbij… Ze hebben de meest romantische seks die Sanne ooit heeft gehad. Hij is ook zo knap! Ze blijven nog een tijdje naar de sterren kijken en daarna brengt hij haar weer netjes naar het hotel. Waar haar vriendinnen klaar wakker zijn voor alle verhalen.