Oprah Winfrey geeft relax tips

Catgeorie icoon Tips v/d sterren

De tip van de ster komt deze week van actrice, producer, maar vooral beroemde talkshow host, Oprah Winfrey! In haar drukke bestaan heeft zij zo haar methodes gevonden om niet alleen fit te blijven, maar ook om rust te vinden. Zonder af en toe relaxen is zo’n druk bestaan natuurlijk niet mogelijk.

Volgens Oprah Winfrey speelt relaxen een grote rol om balans in je leven te kunnen krijgen. Tijdens haar succesvolle carrière heeft ze de ‘kunst van het relaxen’ aardig onder de knie gekregen. Sinds het jaar 2000 heeft ze ook haar eigen tijdschrift, genaamd ‘O, The Oprah Magazine’. Ook hierin laat ze zien dat relaxen een belangrijk onderdeel is van het leven. Zo wijdt ze er een hele editie aan, getiteld ‘The Really Busy Woman’s Guide to Relaxing.’ Hierin benadrukt ze dat je misschien lui of onproductief lijkt wanneer je relaxed, maar de realiteit is anders. Het is juist dé sleutel naar een mooi en succesvol leven.   

Maar hoe zorgt ze dan precies voor genoeg rust? Allereerst verteld ze graag wat ze drinkt tijdens haar relax momenten. Een verfrissend drankje dat aminozuren bevat van groene thee bladeren schijnt je heerlijk tot rust te kunnen brengen. Andere activiteiten die ze maar al te graag doet zijn het lezen van een goed boek, een lekker lang warm bad nemen en rustgevende muziek luisteren. Het klink misschien apart, maar ook gewoon het luisteren naar de geluiden buiten om je heen kunnen een heerlijk rustgevend effect hebben.