Nicole’s work-out geheim

Catgeorie icoon Tips v/d sterren

Nicole Scherzinger, de bekende oud-Pussycat Doll zangeres is niet altijd zeker geweest over haar lichaam. Nadat ze de eetstoornis boulimia had overwonnen deed ze een boekje open over haar eet en work-out geheimen! 

Eentonige work-outs motiveren Nicole niet. Ze zorgt voor variatie tijdens haar sportsessies. Een typische work-out bestaat voor haar uit bijvoorbeeld twintig minuten cardio, squats, sit-ups en yoga stretches. Met herhalingen is natuurlijk niks mis, maar ze zorgt zo wel voor afwisseling tijdens de oefeningen. Met meer dan 900 verschillende work-outs staat afwisseling ook bij Fit at home hoog in het vaandel! 

Ook sport Nicole regelmatig samen. Met een vriend, familielid of met je partner sporten is voor haar een extra motivatie. Je kunt elkaar zo aanmoedigen en helpen oefeningen technisch goed uit te voeren. 

Muziek is voor Scherzinger dé manier om vol energie aan haar work-out te beginnen. Het lijkt haar meer kracht te geven en zelfs prestaties te verbeteren. Voordat de work-out begint zorgt ze ervoor dat haar perfecte playlist al is gemaakt.

Het allerbeste gezondheidsadvies dat Nicole zelf ooit heeft gehad is om van jezelf te houden en jezelf te accepteren, voldoende te slapen en genoeg water te drinken op een dag. Deze tips kunnen we vanuit Fit at Home alleen maar beamen!