Megaflirt Katja Schuurman

Catgeorie icoon Tips v/d sterren

Als er iemand in Nederland bekend staat waar menig man of vrouw weleens mee zou willen flirten dan is het natuurlijk Katja Schuurman. De actrice, presentatrice en zangeres is niet alleen knap, maar heeft ook nog een stralend figuur. Nee, dat komt niet doordat ze naar de sportschool gaat! Maar hoe dan wel?

Volgens Katja komt haar stralende verschijning vooral door haar goede genen en het feit dat ze een gelukkig mens is. Daarnaast straalt een goed seksleven ook af op de buitenkant zegt ze. Dit is alleen niet de enige manier waardoor Katja nog steeds een ‘eye-catcher’ is. 

Nee, Katja heeft geen geheim dieet, daar doe ze niet aan. Af en toe gaat er namelijk best een ijsje, stuk chocola of patatje mayo in. Dat betekend niet dat zij zomaar altijd alles eet wat ze wil. Soms moet je je net als iedereen gewoon een beetje inhouden. Ze geeft aan de hoeveelheden te eten die haar lichaam nodig heeft en niet meer. Kleinere porties, of eten van een kleiner bord kan daar goed bij helpen.

De actrice volgt dus geen speciaal dieet. Gaat ze dan wel naar de sportschool? Nee! Ook niet! Dat lijkt haar echt verschrikkelijk zelfs, een beetje aan die apparaten hangen. Katja maakt liever een stevige wandeling en doet soms aan yoga. Daar voegt ze dan zelf nog wat buikspieroefeningen aan toe. 

Naast deze gezondheidsroutines gebruikt Katja ook wel eens voedingssupplementen. Op die manier weet ze zeker dat ze de benodigde vitamines binnenkrijgt. Niet alleen om fit te blijven, maar ook om te blijven stralen!

Ook zeker weten dat jij je vitamines binnenkrijgt? Probeer eens ons voedingssupplement ‘Multi Vitamins‘.