Leuke dingen om te doen nu de kids thuisblijven!

Catgeorie icoon Facts

Het zat er al een beetje aan te komen, Nederland gaat stukje bij beetje meer op slot. Nu de scholen minstens 3 weken dicht zijn en je de kids dus thuis hebt zitten, moet je ze wel een beetje bezig zien te houden! Wij van Fit at Home geven je tips! Daarnaast bieden wij tegelijkertijd ook dé oplossing om ze niet alleen bezig te laten zijn, maar ook om ze fit te houden! Niet onbelangrijk in deze tijd!

Tip 1: Gezellig samen koken! Niet alleen hartstikke leuk, maar ook nog eens leerzaam. Goede voeding en het lekker maken van eten is niet alleen goed voor de gezondheid, maar ook voor de weerstand. Laat deze gelegenheid, ten tijde van het Corona virus, dus niet aan je voorbij gaan en breng je kinderen wat gezonde kennis bij! Weet je zo niet wat je moet maken? Op onze website vind je genoeg leuke, creatieve en natuurlijk gezonde recepten waar je mee aan de slag kunt. Van avondeten, tot desserts en tussendoortjes! 

Tip 2: Wees creatief! Haal die doos kleurpotloden of verfkwasten uit de kast en laat de kids hun eigen kunstwerk maken, knutsel iets van papier of maak een eigen ansichtkaart! Verstuur de kaart bijvoorbeeld naar iemand die in deze tijd best een steuntje in de rug kan gebruiken. Creatief bezig zijn is goed voor de geest en zeg nou zelf, welk kind houd er niet van om lekker te kliederen?

Tip 3: Schoonmaken! Maak van de nood een deugd en benut deze tijd met een vervroegde voorjaarsschoonmaak! Zet een lekker nummer op en swing samen met je kids al schoonmakend het huis door. Naast dat je huis lekker fris wordt, verbrand je ook nog eens flink wat calorieën! Met een uurtje stofzuigen verband je maar liefst al 250 calorieën!

Tip 4: Als laatste, maar zeker niet als minste, leer de kids dansen met Kids & Fun! Fit at Home biedt namelijk naast alle work-outs voor volwassenen ook leuke danslessen voor de kinderen. Het verbetert hun conditie, gaat overgewicht tegen en is goed voor hun zelfvertrouwen! Met Kids & Fun kunnen kinderen op een leuke manier de coolste dansmoves leren met niemand minder dan Robin Martens. Robin is bekend van GTST en is de winnaar geweest van Dance Dance Dance. Wie weet wordt jouw zoon wel de nieuwe Timor Steffens of jouw dochter de nieuwe Robin Martens. Jij als coole ouder mag natuurlijk ook gezellig meedoen!