Sharing is caring

Leren stralen!

Geluk. Iedereen wil het hebben en iedereen wil zich gelukkig voelen, het lijkt ons grootste levensdoel te zijn. Maar het leven is vaak gehaast, vol stress en zorgen. Toch kan iedereen stralen. Maar hoe doe je dat, genieten van alles en de wereld laten zien dat je happy bent?

Gelukkig
Geluk is voor iedereen anders, en dat maakt het juist zo mooi. Als je 100 mensen de vraagt stelt wat geluk voor hen is, krijg je 100 verschillende antwoorden. Vaak is het antwoord geven op deze vraag makkelijker dan het creëren van een situatie waarin je je 100% happy voelt. Misschien is het dus tijd om je te realiseren dat geluk niet is dat álles goed gaat in je leven. Maar dat geluk hem zit in leren genieten, niet alleen van de grote, maar ook van de kleine dingen in het leven. Zoals een koffie to-go halen bij het leuke tentje om de hoek, of het zonnetje dat begint te schijnen, precies op het moment dat jij een kleine wandeling maakt!

Jezelf op de eerste plek
Het allerbelangrijkste aan leren stralen is dus je happy voelen. Lekker in je vel zitten draagt daar ontzettend aan bij. Zet jezelf op de eerste plaats en zorg goed voor jezelf. Door jezelf op de eerste plek te zetten en door te doen wat jou energie geeft wordt je ook een leuker voor mensen in je omgeving. Neem dus eens een extra momentje om uitgebreid te gaan badderen of een filmpje te kijken op de bank.

Positiviteit
Wat je uitstraalt, trek je aan! Negativiteit kost energie. Zorg er dus voor dat je je omringt met positieve mensen, dan kun je die energie gebruiken om te stralen. Je zult merken je je heerlijk voelt, en je de wereld aankan! Shine bright!