Lady Gaga volgde een ‘drankdieet’

Catgeorie icoon Tips v/d sterren

De tip van de ster komt deze week van mega idool Lady Gaga. Wat doet zij om in ‘shape’ te blijven? Net als haar veelbesproken outfits is haar dieet niet echt gewoontjes te noemen.

Lady Gaga veegt haar verlangen naar alcohol niet onder stoelen of banken, althans dat was vroeger. Tijdens het werk dronk ze maar al te graag een goed glas whiskey, maar buiten het werk om dronk zo ook regelmatig een goeie borrel. Daarentegen moest ze van zichzelf wel elke dag een work-out doen. Zelfs al is ze aangeschoten, die work-out moet gebeuren, dat hoorde nou eenmaal bij haar dieet. 

Het schijnt wel dat ze het alcoholdieet achter zich heeft gelaten, maar ze geeft wel toe dat het heeft gewerkt. Ook haar toenmalige vriend Luc Carl volgde het zogenaamde ‘drunk diet’ en wist daarmee 18 kilo kwijt te raken. Of het gezond is voor de rest van je lichaam is een ander verhaal. 

Tegenwoordig is haar levensstijl totaal anders. ‘The drunk diet‘ heeft ze achter zich gelaten en ingeruild voor een toch wat gezonder dieet. Zo probeert ze minder koolhydraten te eten en zorgt ze ervoor dat ze elke dag vooral veel groentes eet. Nee, ze is niet vegetarisch, maar zegt het meest te kunnen genieten van het feit dat ze haar lichaam kan voorzien van gezonde vitamines.