Jennifer Lopez steelt de show!

Catgeorie icoon Tips v/d sterren

JLo mag dan al wel 50 zijn, ze weet nog steeds iedereen te verbazen met haar prachtige figuur. De superster rockte onlangs opnieuw de iconische groene jurk van Versace, die ze 20 jaar geleden al droeg. Onder flink gejuich liep ze over de catwalk in Milaan. De jurk zat nog even gegoten als vroeger! Hoe krijgt zij dat voor elkaar?

De fashion week 2019 in Milaan kende een sensationeel hoogtepunt. Jennifer Lopez shinede als geen ander in de beroemde groene jurk van Versace. Haar opkomst was een grote verrassing. De jurk met een duizelingwekkend decolleté droeg ze namelijk ook tijdens de Grammy Awards zo’n 20 jaar geleden. Dat deze nog net zo goed past als toen, bewijst wel weer over wat voor een prachtig afgetraind lichaam de Hollywoodster beschikt. 

Zo’n fit lichaam krijg je natuurlijk niet zomaar. Ze geeft toe een best extreem gedisciplineerd eet- en sport schema te volgen. Wat ze vooral benadrukt, is dat voldoende water drinken echt één van de belangrijkste dingen is. ‘Drink ook voor en na een work-out. Rust goed uit, zodat je de volgende work-out weer vol aan de bak kunt.’ 

Zelf drinkt JLo ook geen slok alcohol meer en ook laat ze de koffie staan. Wanneer het op voeding aankomt laat ze weten alle bewerkte voedingsmiddelen te mijden en vooral een voedingsrijk en uitgebalanceerd dieet te volgen. “Als je regelmatig sport heb je die goede voedingsstoffen gewoon nodig.” Ook zegt ze altijd eiwitrijk voedsel te eten en zorgt ze bij elke maaltijd voor flink wat groente. Een typisch dagelijks gerecht bestaat voor haar uit bijvoorbeeld een stuk zalm met broccoli.

De combinatie van gedisciplineerd eten en sporten werpt blijkbaar haar vruchten af. Jennifer is ervan overtuigd dat haar levensstijl ook bijdraagt aan haar geluksgevoel. Ze voelt zich fit en happy!