Hoe blijft Eva Mendes sexy?

Catgeorie icoon Tips v/d sterren

De 45 jarige celebrity Eva Mendes staat in de top 10 van meest sexy Hollywood sterren. De van oorsprong Cubaanse actrice weet zowel mannen als vrouwen te verleiden met haar stralende lach en strakke lichaam. Onlangs deed ze een boekje open over haar work-out routine.

De moeder van twee geeft aan een gelukkig mens te zijn. Naast acteren runt ze een succesvolle beauty en kledinglijn. Ze ziet het doen van een work-out dan ook als ‘tijd voor haarzelf’. Het is een prioriteit voor haar om regelmatig een uurtje aan haar zelf te besteden, zowel aan sport als aan wellness. Daarnaast probeert ze zo gezond mogelijk te eten. Alleen wanneer haar moeder langskomt met Cubaanse specialiteiten maakt ze hierop een uitzondering.

Als je moeite hebt met het doen van work-outs geeft ze als tip opzoek te gaan naar die ene work-out waarbij jij je goed voelt. Zelf doet ze het liefst aan cardio met intervallen. Zo wisselt ze hardlopen en rennen af met korte krachtsessies en het doen van squats. Op deze manier houdt ze het sporten leuk en verliest ze geen motivatie.

Naast gezond eten zorgt Eva er ook voor dat ze genoeg proteïnen binnen krijgt. Zo start ze haar dag vaak met eieren. Het is haar favoriete bron van eiwitten, omdat je er zo veel verschillende dingen mee kan. Meestal is het gewoon roerei, maar wanneer iemand met muffins of pannenkoeken aankomt zegt ze ook daar geen nee tegen. Wel benadrukt ze ook het nadeel van ei. Het is namelijk niet een goede energiebron. Ze is dus dringend opzoek naar een eiwitrijk, maar ook voedingsrijk ontbijt voor de toekomst.