Hoe blijft Beyoncé fit?

Catgeorie icoon Tips v/d sterren

Sinds wereldster Beyonce beviel van haar dochter Blue Ivy later haar tweeling Rumi en Sir staat ze binnen no time weer fit op het podium! Zij weet ze als geen ander dat fit en gezond zijn belangrijk is om je goed te voelen. Dit gaat uiteraard niet vanzelf! Haar lifestyle helpt haar al jaren en hiervoor volgt ze de volgende stappen! 

1. Ze is realistisch
“Ik moet opletten wat ik eet en moet zeker aan sport doen om fit te blijven” vertelde Beyoncé onlangs aan Self. Bovendien is Beyoncé iemand die zich ervan bewust is dat er geen wondermiddel bestaat als het gaat om een gezonde levensstijl. Hier zal je zelf hard voor moeten werken. Een gezonde levensstijl betekent dat je bepaalde dingen zal moeten opofferen. Er wordt daardoor een hoop verwacht van je mentale sterkte. Het is een kwestie van jezelf continu zetten tot dingen die nou eenmaal zo horen. Het maakt daarbij niet uit met welke trainer je traint op welk programma je volgt. 

 2. Ze spaart tijd uit
De voorkeur van Beyoncé gaat uit naar een trainingen waarbij je in een korte tijd meer calorieën kan verbranden. Denk daarbij aan intervaltrainingen of work-out waarbij je het hele lichaam traint, waardoor je verschillende spiergroepen tegelijkertijd kan aanpakken.

3. Ze grijpt elke kans aan om te sporten
Dat Beyoncé een druk bestaan heeft, weten we allemaal. Dat is voor haar geen excuus om niet te sporten. Als ze maar een paar minuten de tijd heeft doet ze oefeningen waarmee ze calorieën kan verbranden. Squats zijn daar een goed voorbeeld van. 

Ook jij kunt net als Beyoncé de focus leggen op totale work-out voor het hele lichaam en interval trainingen met de Total Body Work-out van Yalmard of de Intensity Work-out van Maaike!