Gegrilde wilde perziken salade met parmaham

Catgeorie icoon Recepten

Dit is echt zo’n salade waar alle smaken perfect tot z’n recht komen. Beetje zoet, een beetje zout, een beetje zuur, fris, crunchy. Erg voedzaam en heel lekker! De fruitsuikers van de perziken karamelliseren heerlijk samen met de parmaham en gaat perfect met deze frisse salade.


Recept voor 2 personen


Wat heb je nodig?
Misticanza Salade
Baby Spinazie
3 Wilde Perziken, gesneden in partjes
Parmaham
Feta
Zuurdesembrood
Paprikapoeder
Knoflookpoeder
Knoflookpeper
Zout
Pompoenpitjes
Pistachenootjes
Citroen Olijfolie
Olijfolie


Hoe maak je het?
1. Verwarm de grillpan.
2. Grill de perziken en zodra ze gekarameliseerd zijn, haal je ze uit de pan. Wikkel de perziken in de parmaham.
3. Snijd het zuurdesembrood in grove stukken en kruid dit met paprikapoeder, knoflookpoeder en zout. Besprenkel het met olijfolie. En grill de croutons tot ze crispy zijn. Voeg de laatste minuut nog de zonnebloempitjes en de pistache nootjes erbij in de pan.
4. Verdeel de Misticanza sla en babyspinazie over het bord. Leg hierop de perziken in parmaham. Verkruimel hierover heen de feta. En verdeel de croutons over de salade.
5. Maak de salade af door Citroen olijfolie er over heen te druppelen en strooi de pompoenpitjes en de pistache nootjes erover heen.


Tijd om lekker te smullen! Eet smakelijk!