Gegrilde Paprika met Burrata

Catgeorie icoon Recepten

Burrata… zucht. Wat is de liefde voor jou groot! Je bent zeker niet een van de gezondere kazen, maar wel erg lekker! En af en toe is het helemaal niet erg om voor erg lekker eten te kiezen. Deze heerlijke combi kan je prima eten naast een lekker stukje vlees, vis of gevogelte. Zelfs naast een goede vleesvervanger! En binnen 5 minuten klaar!

Recept voor 2 personen

Wat heb je nodig?
-3 Paprika’s
-1 Burrata
-Munt
-Citroen Olijfolie
-Knoflook peper
-Zeezout
-Kokosolie

Benodigdheden:
-Grilpan

Hoe maak je het?
1.Was en ontpit de paprika’s. Snijd de paprika in grove stukken.

2.Verhit de grillpan en zodra de pan warm is doe je er een beetje kokos olie in de pan. Doe de paprika’s in de pan en gril ze tot ze gaar zijn.

3.Serveer ze op een groot bord of schaal. Breek de burrata over de gegrilde paprika in stukken.

4.Druppel er een beetje citroen olijf olie, knoflookpeper en zeezout over de groenten en burrata.

5.Voor de finishing touch en verfrissende smaak, doen wij er nog fijn gesneden munt overheen!

6.Time to eat!

Eetsmakelijk !

Liefs,
Rowan en Megan
De Keukenprinzusjes