‘Friends’ actrice Jennifer Aniston

Nog altijd even stralend en nog altijd even fit. Jennifer Aniston is sinds haar rol in de sitcom ‘Friends’ nauwelijks veranderd. Gezond eten lijkt voor haar geen uitdaging te zijn, sterker nog, ze laat het eruit zien alsof het niet meer dan normaal voor haar is. Wat doet zij precies om haar gezonde levensstijl vast te houden?

Jennifer Aniston is een echte yoga fanaat. Na een lange dag op de set gaat ze naar huis, knuffelt ze even met haar honden en doet ze niets liever dan een goede uitgebreide yogasessie. Hiervoor gebruikt ze een app waarop de oefeningen worden voorgedaan. Ben jij ook helemaal into yoga? Probeer dan eens de lessen van onze trainer van de Sterren Wilma Werkheim!

Op het gebied van voeding weet de actrice precies wat ze lekker vindt en wat gezond is. Zo neemt ze altijd nadat ze ’s ochtends opstaat een groot glas warm citroenwater. Daarna drinkt ze dan een shake of eet ze een avocado met gebakken eieren, waarover ze een beetje kokosolie sprenkelt. Dit is echt haar favoriet.

De lunch en het diner blijft bij Aniston lekker basic. Denk hierbij aan groenten of een salade met daarbij iets dat rijk is aan eiwitten. Dat is meestal lekker snel klaar te maken en bevat weinig calorieën. Als tussendoortje neemt ze dan een appel met wat amandelboter of gewoon een handje noten.

Het klinkt allemaal als het perfecte dieet, maar Jennifer heeft natuurlijk ook haar momenten waarop ze even lekker wil genieten. Zo zegt ze wel eens los te gaan op Mexicaans eten, maar ook een goed bord pasta kan ze soms niet weerstaan. Voor een fit lichaam hoef je je favoriete gerechten dus niet volledig te schrappen!