Celebs en hun eigen shape

Catgeorie icoon Facts

Ook beroemdheden hebben allemaal een andere shape! Zo is Kim Kardashian een echte zandloper, met een duidelijke taille en de nodige rondingen. Een goede buste en meer billen zijn ook vaak bij dit lichaamstype aanwezig. Wil je weten in welke categorie de actrices Kate Hudson, Jennifer Lopez en Jessica Simpson thuishoren?

De shape van Kate Hudson
Ooit van ‘de asperge’ gehoord? Het figuur van Kate Hudson is hier een goed voorbeeld van. Zowel de buste als het achterwerk zijn aan de platte kant, maar het totale figuur is slank en atletisch.

De shape van Jennifer Lopez
De nog altijd stralende Jennifer Lopez behoord tot de categorie ‘peer’. Ze heeft iets bredere heupen, smallere schouders en kleinere borsten. De bovenbenen zijn in verhouding wat steviger.

De shape van Jessica Simpson
Jessica, het perfecte voorbeeld van een echte appel. Ze is gezegd met grote borsten en relatief brede schouders. Het appeltje heeft smalle heupen en mooie slanke benen.

Het ene figuur is zeker niet beter dan het andere! Maar door jouw shape te categoriseren weet je waar je sterke punten liggen en daar mag je zeker trots op zijn!