Beter samen dan alleen!

Catgeorie icoon Beweging

Samen met je beste vriend of vriendin, partner of familielid sporten is niet alleen beter, maar ook leuker! Zo kun je van elkaar leren, elkaar motiveren en helpen. Daarnaast is het ook goed voor je psyche en helpt het om je doelen te bereiken.

Iedereen heeft het wel eens, even geen zin om te sporten. Handig als je dan iemand hebt die je weet te motiveren. Een sportmaatje kan daarbij helpen. Dit kan verbaal, maar motivatie komt ook doordat een sportmaatje zorgt voor zogenaamde ‘extrinsieke motivatie’. Dit wil zeggen dat het zorgt voor extra redenen van buiten af om toch je beste beentje voor te zetten. Zo ga je sneller aan de slag omdat de ander ook gaat, maar ook de gezelligheid die het samen sporten met zich meebrengt kan die extra motivatie geven.  

Naast motivatie is het voor je sportresultaten ook voordelig om niet in je eentje een work-out te doen. Je doet dan namelijk beter je best en verhoogd zo jouw prestaties. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat 90% van de mensen die een sportabonnement hebben en dat samen met een sportbuddy doen, na een jaar nog steeds sporten.

Heb jij nou niet zo’n sportmaatje om je work-outs te doen? Geen zorgen! Fit at home zorgt er samen met de trainers van de sterren voor dat jij gemotiveerd blijft! Onze trainers weten precies hoe ze er voor moeten zorgen dat jij elke work-out aan kan. Wist je bijvoorbeeld ook dat jij persoonlijke pushberichten kan ontvangen van jouw favoriete personal trainer? Net even dat extra zetje in de rug om jou te motiveren. 

transparante ruimte