Afvallen

Hoe gaan we dat doen?

Stap 1: Bereken je BMI onderaan deze pagina. Dit is een handig manier om te checken of je te zwaar bent en hoeveel je moet afvallen om weer in shape te komen en fit te worden.  

Stap 2: Neem een Fit at Home abonnement, zodat jij de lessen kunt gaan volgen die wij in ons afvalplan adviseren. Heb je al een abonnement? Goed bezig!

Stap 3: Geef onderaan de pagina aan (de knop ‘aanmelden’) dat je elke week motiverende teksten, tips en adviezen op het gebied van afvallen wilt ontvangen van onze personal trainers.

Je bent nu klaar om te beginnen aan jouw plan om wat kilo’s kwijt raken en fit te worden! 

Trainings schema: Ja ik wil afvallen!

  • Volg 2x per week de lessen ‘Afvallen in 20 minuten’ van Yalmard
  • Als alternatief kun je ook 2x per week de intensity work-out van Maaike en 1x per week de
  • Kickboks work-out van Danny volgen
  • Schrijf je les op in je agenda, zodat je deze niet vergeet.
  • Vertel je vrienden en famille dat je doelen hebt gesteld en vraag om stimulans.
  • Drink elke dag anderhalf tot twee liter water.

Je valt af als je meer beweegt en minder calorieën tot je neemt

  • Eet minder koolhydraten en juist meer groente en fruit.
  • Beperk zoveel mogelijk je suikerinname (frisdrank, snoep en gebak)

Een beetje extra hulp kan soms net dat verschil maken:

Voedingssupplementen

De eigen voedingssupplementenlijn ‘By Antje’ van Fit at Home bevat onder andere het supplement Weight Balance, welke helpt bij afvallen en gewichtsbeheersing. Deze unieke capsules bevatten een uitgebalanceerde samenstelling van extracten van artisjok en onder meer guarana. Artisjok stimuleert de spijsvertering en heeft een positieve uitwerking op de stofwisseling en draagt zo bij aan een optimale vet- en calorieverbranding. Alle supplementen zijn te verkrijgen in onze webshop.

Elke week 1 kilo lichter

Als je het lastig vindt om te bedenken wat je op een dag kunt eten om af te vallen, raden wij je aan ons voedingsplan te bestellen. Daarmee kun je in 8 weken 8 kilo verliezen. Klik hier om het voedingsplan te bestellen. Omdat wij in ons product geloven en graag iedereen fit en gezond willen zien geven wij een niet-goed-geld-teruggarantie op het voedingsplan!  


BEREKEN JE BMI

Bij Fit at Home geloven we dat als je de juiste BMI (Body Mass Index) hebt, je fit & gezond bent. Je voelt je goed en ziet er goed uit!
Bereken hier jouw BMI. Is je BMI te hoog? Geen zorgen, ga aan de slag met de Personal trainers van de Sterren en bereik de juiste BMI!

BEREKEN BMI
Je berekende BMI is:

Gezond gewicht

Je hebt een gezond gewicht. Blijf vooral bewegen en doe eens een Yoga les met de Fit at Home Personal trainers. Flexibiliteit is goed voor een gezond lichaam!

Overgewicht

Je hebt overgewicht. Dat betekent een verhoogd risico op hart- en vaatziekten. Ga meer bewegen! 3x per week met de Fit at Home Personal trainers en je BMI zal lager worden!